Milgro afvalstoffen verduurzamen tot grondstoffen

onze technologie inzetten voor uw klanten?

neem contact op

kosten in de afvalketen verlagen door digitalisering?

neem contact op

meedoen aan de grondstoffentransitie?

neem contact op

ons partnernetwerk

Milgro is de (digitale) verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Vandaag de dag werken wij samen met meer dan 500 ontvangers in Europa. Hiertoe behoren vrijwel alle gerenommeerde (internationale) afvalbedrijven en daarnaast vele kleinere en middelgrote recyclingspecialisten. Wij verbinden graag met hen, vanuit het oogmerk van gezamenlijke waardecreatie en duurzame winstgevendheid.

digitaliseren-icoon
dashboard-afval-icoon
duurzaamheid-afval-icoon
grondstoffenrotonde-milgro

bee.connected

De transitie naar een circulaire economie kan door inzet van technologie en data worden versneld. Door digitale samenwerkingsprocessen kan de overdracht en verwerking van informatie gemakkelijker, efficiënter en sneller plaatsvinden. Daardoor stijgt de kwaliteit en dalen de operationele kosten. Milgro beschikt over toepassingen die in de samenwerking met ontvangers hun waarde bewijzen.

neem contact op

Milgro vandaag de dag

ervaring-milgro

27+ jaar ervaring

500-partners-milgro

500+ partners

klantlocaties-milgro

2.000+ klantlocaties

milgro sterke groeiend bedrijf

sterke groei

voordelen digitaal afvalmanagement

Wilt u weten hoe een digitaal afvalproces data en inzicht oplevert? En het afvalbeheer van uw klanten eenvoudig en overzichtelijk maakt?

lees over onze aanpak
klantportaal-laptop-milgro

insights

meer insights
merijn-milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

Om ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen te kunnen verbinden maken wij gebruik van unieke technologie. Je kunt dat zien als een digitale grondstoffenrotonde, met tal van op- en afritten. Hiermee bieden we een flexibele infrastructuur voor innovatie. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van closed loops. In een circulaire economie is immers niet alleen de heenreis georganiseerd, maar ook de terugreis!

Merijn Rijnsburger, Waste Engineer Milgro