Milgro afvalstoffen verduurzamen tot grondstoffen

onze technologie inzetten voor uw klanten?

kosten in de afvalketen verlagen door digitalisering?

meedoen aan de grondstoffentransitie?

ons partnernetwerk

Milgro is de (digitale) verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Vandaag de dag werken wij samen met meer dan 500 ontvangers in Europa. Hiertoe behoren vrijwel alle gerenommeerde (internationale) afvalbedrijven en daarnaast vele kleinere en middelgrote recyclingspecialisten. Wij verbinden graag met hen, vanuit het oogmerk van gezamenlijke waardecreatie en duurzame winstgevendheid.

digitaliseren-icoon
dashboard-afval-icoon
duurzaamheid-afval-icoon
grondstoffenrotonde-milgro

bee.connected

De transitie naar een circulaire economie kan door inzet van technologie en data worden versneld. Door digitale samenwerkingsprocessen kan de overdracht en verwerking van informatie gemakkelijker, efficiënter en sneller plaatsvinden. Daardoor stijgt de kwaliteit en dalen de operationele kosten. Milgro beschikt over toepassingen die in de samenwerking met ontvangers hun waarde bewijzen.

neem contact op

Milgro vandaag de dag

ervaring-milgro

27+ jaar ervaring

500-partners-milgro

500+ partners

klantlocaties-milgro

2.000+ klantlocaties

milgro sterke groeiend bedrijf

sterke groei

voordelen digitaal afvalmanagement

Wilt u weten hoe een digitaal afvalproces data en inzicht oplevert? En het afvalbeheer van uw klanten eenvoudig en overzichtelijk maakt?

lees over onze aanpak
klantportaal-laptop-milgro

insights

meer insights
Noor-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

Stappen naar een duurzamere wereld lijken soms heel complex. Wij passen concrete oplossingen toe in de praktijk. Ondersteund door onze unieke technologie en ervaring, brengen we bedrijven in regie over hun natuurlijk kapitaal en zorgen wij er voor dat grondstoffen zo duurzaam mogelijk worden ingezet. Zo kunnen zowel ontdoeners als ontvangers onderdeel uit maken van de transitie naar een circulaire economie.

Noor van Duijnhoven, Waste Engineer Milgro