Tender Manager

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO / WO

Netwerker • Commercieel • Resultaatgericht • Zelfstandig

Ben jij een commerciële en uitstekende tekstschrijver? En ben je in staat om tenders tot een positief einde te brengen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als Tender Manager.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Milgro groeit hard. Zowel bij bestaande partners en klanten als nieuwe partners en klanten is er sprake van groei, verlenging of een (startende) samenwerking. In deze trajecten worden er regelmatig tenders in de markt uitgezet. Als Tender Manager ben jij binnen Milgro volledig verantwoordelijk voor dit tenderproces en geef je leiding aan de tenderteams.

Je bent goed op de hoogte van de lopende tenders en werkt daarin nauw samen met business developer, inhoudelijk technische collega’s van diverse afdelingen en de directie. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat opvolgen van tenders die voor Milgro relevant zijn. Met jouw gevoel om stakeholders goed te identificeren en buying reasons aan te voelen, ben jij bovendien in staat om deze tenders tot een positief einde te brengen.

Als Tender Manager wil je graag complexe en grote projecten winnen. Je bent op de hoogte van wat er speelt in de markt en verantwoordelijk voor het schrijven van een overtuigend stuk, dat compleet en dusdanig commercieel is ingezet dat het voor de potentiële opdrachtgever duidelijk is dat ze voor Milgro zullen kiezen. Ook stuur jij graag het gehele proces aan, bewaakt de voortgang, kosten, kansen en risico’s.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau
 • Heeft meerjarige aantoonbaar ervaring als Tender Manager of vergelijkbare rollen in een business-to-business omgeving
 • Is een overtuigende en commercieel sterke schrijver
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;

 

 • Is een proactieve netwerker in de breedste zin van het woord; intern en extern, online en offline
 • Presenteert Milgro op een effectieve, onderscheidende en consistente manier en weet Milgro te positioneren op basis van een waardepropositie
 • Is analytisch sterk en strategisch en conceptueel goed onderlegd


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
 • Professionele en leuke collega’s
 • Een prettige informele werksfeer
 • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? In februari en maart werken we samen met Sustainable Talent. Stuur je CV en motivatie naar info@sustainabletalent.nl 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

werkenbij

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer