CQSE Coördinator

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO

Proactief • Verbindend • Procesgericht • Zelfstandig

Heb jij sterk verbindende kwaliteiten, kan je goed procesgericht werken en heb je affiniteit met managementsystemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als CQSE Coördinator.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Als CQSE Coördinator ben je verantwoordelijk voor het borgen en verder ontwikkelen van het Compliance, Quality, Safety, Environment (CQSE) beleid. Door het ondersteunen in processen en het uitdragen hiervan, wordt gewaarborgd dat (wettelijke) kaders op het gebied van afvalwetgeving, kwaliteit, veiligheid en milieu worden nageleefd en risico’s worden beheerst.

Jouw focus ligt op de operationele ondersteuning bij diverse thema’s, zoals het onderhouden, beheren en verder verbeteren van het CQSE beleid en gerelateerde documentatie. Je ondersteunt bij interne en externe (audit)processen en het beheren en onderhouden van certificeringen op CQSE-gebied. Incidentbeheersing en zorgvuldig omgaan met en het opvolgen hiervan valt ook onder je taken. 

Daarnaast heb je een initiërende en coördineerde rol om te borgen dat Milgro haar compliance verantwoordelijkheden oppakt, monitort en borgt in de organisatie.

Je houdt je als CQSE Coördinator bezig met het registreren en onderhouden van vergunningen, certificaten en andersoortige documenten en registraties. Bovendien vergroot je bewustzijn en creëer je aandacht voor CQSE binnen de organisatie om continue verbetering onderdeel te maken van de Milgro cultuur. Verder zorg je voor het bijdragen aan de inrichting en het onderhouden van de kennisbank. Ook fungeer je als vraagbaak voor collega’s op het gebied van CQSE thema’s. 

De ideale kandidaat:

 • Beschikt over een afgeronde hbo-opleiding of heeft hbo werk- en denkniveau verkregen door werkervaring. Een opleiding op CQSE gebied is voor ons geen must
 • Heeft de juiste competenties en affiniteit met het vak
 • Is van nature sociaal en sterk aangelegd in de vaardigheden: luisteren, (duidelijke en rustig) communiceren en adviseren
 • Beschikt over verbindende vaardigheden; je creëert draagvlak op de werkvloer en weet collega’s mee te nemen en te ondersteunen wanneer nodig
 • Kan goed procesgericht denken en is in staat om de praktijk om te buigen naar structurele oplossingen vanuit dat proces
 • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
 • Professionele en leuke collega’s
 • Een prettige informele werksfeer
 • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze HR Officer Jerrin Rasidin via werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

werkenbij

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer