Milgro zoekt per direct een ervaren collega voor de functie van:

Business Developer

(32- 40 uur)

Netwerker • Commercieel • Resultaatgericht • Zelfstandig

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Wat ga je doen?

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor een professioneel en effectief salesproces in duurzaam afvalmanagement (‘Grip op Afval’), resulterend in groei van het portfolio van opdrachtgevers en in ecologische impact.

Met jouw oog voor de markt weet jij relevante ontwikkelingen, signalen en resultaten intern terug te koppelen, zodat de proposities, processen en communicatie van Milgro voortdurend kunnen worden verbeterd. Op jouw beurt deel je online actief de ontwikkelingen en berichten vanuit Milgro, maar zet je jouw zichtbaarheid ook in voor het leggen van nieuwe contacten om hen mee te nemen in onze propositie.

In deze functie werk je nauw samen met onze collega’s in de business, waaronder de Circular Economy Officers (CEO’s). Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat opvolgen van tenders die voor Milgro relevant zijn. Met jouw gevoel om stakeholders goed te identificeren en buying reasons aan te voelen, ben jij bovendien in staat om deze tenders tot een positief einde te brengen.

Ook waarborg je als Business Developer bij Milgro een professioneel en efficiënt contractmanagementproces. Een  tijdige interne afstemming van commerciële voorstellen vindt plaats, voordat je hierover met prospects in gesprek gaat. Ook bewaak je de juistheid en kwaliteit van overeenkomsten en zorg je voor een tijdige en adequate overdracht van de gemaakte afspraken richting de accountverantwoordelijke Circular Economy Officer.

De ideale kandidaat

  • Is een proactieve netwerker in de breedste zin van het woord; intern en extern, online en offline;
  • Presenteert Milgro op een effectieve, onderscheidende en consistente manier en weet Milgro te positioneren op basis van onze waardepropositie;
  • Is strategisch en conceptueel goed onderlegd;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Engelste taal, en kan op uiteenlopende niveaus verbinden en draagvlak creëren;
  • Beschikt over HBO of academisch werk- en denkniveau richting bedrijfskunde of commerciële economie;
  • Heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvolle commerciële ervaring in een business-to-business omgeving;
  • Ervaring binnen de Logistiek en/of Industrie is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je komt te werken in een team met ruim 115 indirecte collega’s. Onze drie inspirerende kantoren bevinden zich allen aan de rand van Rotterdam.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer