Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Team Coördinator Klantenservice

(36- 40 uur)

Verbindend • Teamspeler • Procesmatig • Verantwoordelijkheid

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Wat ga je doen?

Onze Service & Support afdeling, ofwel Klantenservice, is op zoek naar een Team Coördinator.

Jouw focus als Team Coördinator ligt op het borgen van de kwaliteit en continuïteit van de operationele dienstverlening. Je fungeert als de rechterhand van de Teammanager Klantenservice, je bent het 1e aanspreekpunt voor het team en treed op als vervanger van de teammanager bij diens afwezigheid. Je draagt op inspirerende wijze bij aan het realiseren van de KPI’s en hebt ervaring met het werken met targets en kwaliteitsdoelstellingen.

Je zorgt voor procesbewaking en procesverbetering zodat de werkzaamheden van het team efficiënt, doeltreffend en tot tevredenheid van de klant worden uitgevoerd. Je vervult tevens een signalerende rol bij het behalen van de operationele resultaten.
Ook valt het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid. Zo zijn het inroosteren van je collega’s, het voorzitten van de dagstart en het verdelen van de workload onderdelen van je takenpakket. Daarnaast is van belang dat je energie krijgt van een rol als vraagbaak.

Tot slot ben je en blijf je onderdeel van het Service & Support team en sta je naast je collega’s die de productie draaien. Om voldoende feeling te houden met de werkzaamheden is het cruciaal dat je de werkzaamheden goed kent en zelf ook beheerst. Je wordt daarom ook opgeleid als medewerker en je zal tevens parttime meedraaien in het basis rooster. Dat stelt je in staat om ook het inwerken van nieuwe collega’s en het blijven trainen van huidige collega’s op hun Service & Support werkzaamheden goed vorm te geven.

De ideale kandidaat

Krijgt energie van klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaan. Is gedreven, gericht op kwaliteit en denkt proactief mee over de ontwikkeling van onze afdeling;

  • Draagt zorg voor een goede werksfeer, teambuilding en het optimaliseren van de productiviteit;
  • Is een kei in plannen, organiseren en weet het overzicht te behouden;
  • Heeft bij voorkeur ervaring met kwaliteitsmanagement;
  • Heeft HBO werk- en denkniveau;
  • Heeft minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels;
  • Is bereid om consignatiediensten te draaien.


Over het team

Je komt te werken in een team met 18 directe collega’s en ruim 100 indirecte collega’s. In ons team heeft iedere collega een eigen klantportfolio. Voor die klanten is de collega het vaste aanspreekpunt om de continuïteit en tevredenheid van de klant te bewaken en te verbeteren. Jij kijkt met je collega’s mee, geeft advies en neemt de regie als er klant overstijgende verbeteringen moeten worden opgepakt. Milgro groeit en dat betekent steeds meer klanten en collega’s die goed bediend moeten worden. Jij zorgt dat ze beiden een zachte landing maken en blij worden van het werken met en voor Milgro.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kan je richten aan Charissa Twigt, onze HR Adviseur, en sturen naar HR@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, onze HR Adviseur. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Charissa
quotes van Milgro over afvalmanagement

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro