📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Stagiair Data & Technology team

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur  

Leergierig · Enthousiast · Hands-on

Heb jij zin om zowel van ons te leren als jouw kennis met ons te delen? Wil je impact hebben met wat je als stagiair doet en geen koffie hoeven halen, maar echt deel uitmaken van het team? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons Data & Technologie team komt versterken.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Word jij enthousiast van bruggen bouwen tussen IT en Business? Wij bieden een mooie stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Binnen Milgro is er enorm veel expertise op gebied van applicatie ontwikkeling, informatie analyse, requirement management en architectuur; het team bestaat uit ervaren .Net ontwikkelaars, BI experts, analisten, data engineers en architecten. Die ervaring en kennis willen we graag delen. Ook andersom willen we leren van jou. Wat je als stagiair doet, heeft impact bij ons. De perfecte plek voor een stageopdracht om veel te leren en zelf ook sturing te geven aan waar jij je in wil ontwikkelen.

Werkzaamheden

Milgro ontwikkelt intern diverse applicatieoplossingen, direct gerelateerd aan de interne en externe behoeften. We hanteren de Agile/Scrum methodiek, werken CI/CD vanuit DevOps in Azure, en ontwikkelen op het Microsoft .Net platform (C#, Blazor, ASP.Net Core, Javascript, REST API’s, SQL Server). Naast het applicatie landschap ontwerpen en ontwikkelen we het Milgro Data Landschap, waar CO2 data dashboards, CSRD rapportages etc. gerealiseerd worden. De sprintkalender voor de komende kwartalen is goed gevuld met een mix van Front-End en Back-End ontwikkelwerkzaamheden. De stageopdracht zal zich hoofdzakelijk richten op het mee-ontwikkelen aan de diverse producten en dus actief zijn op de sprints. Je draait mee in het team, doet ervaring op met refinement, sprint reviews, product releases, etc.

De ideale kandidaat

  • Heeft minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Is leergierig, enthousiast en heeft affiniteit met duurzaamheid
  • Is klaar om actief mee te draaien in een divers en ervaren team
  • Is niet bang om vragen te stellen
  • Heeft een hands-on mentaliteit
  • Heeft ervaring met (web) applicatie ontwikkeling en relationele databases is een pré

Wat kan je van ons verwachten?

  • Professionele en leuke collega’s;
  • Een uitdagende stage waarbij je hybride en in ons inspirerende kantoor in Rotterdam werkt;
  • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie. 
 
Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. 

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Interesse in deze baan? Vul het formulier in. Onze recruiter Gina Bravenboer neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Of stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter Gina Bravenboer via werkenbij@milgro.nl.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blogs over

werkenbij
werkenbij
werkenbij
Gina-profielfoto | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

"Milgro is een bedrijf met ontzettend gemotiveerde en enthousiaste collega’s waar wij echt met elkaar verbonden zijn. Een gezamenlijk doel en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat wij onze opdrachtgevers elk moment weer verwonderen."

Gina Bravenboer, Recruiter