Corporate Recruiter

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO

Daadkrachtig • Resultaatgericht • Proactief • Creatief

Krijg je energie van het contact met mensen? En koppel jij de juiste kandidaat aan één van onze vacatures? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als Corporate Recruiter.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Als gepassioneerde Recruiter weet jij de juiste kandidaat te vinden die aansluit op onze vacatures. De werkzaamheden variëren daarmee van het (pro)actief zoeken naar zowel passieve als actieve kandidaten, het screenen van (potentiële) kandidaten, tot het voeren van kennismakingsgesprekken en het doen van een passend aanbod. 

In deze functie beheer je het recruitmentproces van A tot Z. Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van werving voor onze collega’s, kandidaten en externe wervingspartners. Daardoor ken jij onze nieuwe collega’s als geen ander; onboarding valt daarom ook onder jouw verantwoordelijkheden. Je zorgt ervoor dat onze collega’s in een warm bad terecht komen. 

Wij zijn een ambitieus HR-team binnen een ambitieuze organisatie. Voor 2023 staat het woord ‘groei’ dan ook in alle opzichten centraal binnen de plannen van ons HR-team binnen Milgro. Wij dagen je dan ook uit om mee te denken en actief met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van onze werkprocessen, procedures en systemen. Kortom, een veelzijdige en leerzame functie binnen een afdeling die volop in beweging is.

Milgro, afvalmanagement. Het managen van natuurlijk kapitaal biedt bedrijven volop kansen voor winstgevende duurzaamheid.

“Een eerste werkdag van nieuwe collega's voelt altijd als een kers op de taart van mijn werk. Binnen Milgro groeien we hard en zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's. Mijn dagen vul ik met het afspeuren van LinkedIn, deelnemen aan evenementen op Universiteiten en het voeren van gesprekken met kandidaten en bureaus. Mijn werk houdt daar gelukkig niet op, want de nieuwe collega's ontvang ik de eerste dag op kantoor, help ze met installeren van hun bedrijfsmiddelen en zorg er samen met hun nieuwe team voor dat er een mooi onboardingsplan voor de eerste maanden klaar ligt!”

Jerrin Rasidin, Recruiter bij Milgro

jerrin-vierkant

De ideale kandidaat:

  • Beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Relevante ervaring binnen recruitment of consultancy is mooi meegenomen, maar een collega die over de juiste competenties en persoonlijkheid beschikt, is van veel grotere waarde voor ons
  • Is communicatief en commercieel vaardig
  • Is goed in het stellen van prioriteiten, kan procesmatig denken en handelen en krijgt energie van het contact met mensen en diverse partijen
  • Is resultaatgericht en weet van aanpakken

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
  • Professionele en leuke collega’s
  • Een prettige informele werksfeer
  • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze HR Officer Jerrin Rasidin via werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

werkenbij

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer