Operationeel Relatiebeheerder

 

Op zoek naar een vacature van operationeel relatiebeheerder of account support in Rotterdam? Triggeren de termen oplossingsgericht, verantwoordelijkheid en duurzaamheid jou? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega.

Dankzij jouw luistervaardigheid, servicegerichte instelling en proactief handelen maken onze opdrachtgevers met plezier en gemak onderdeel uit van onze missie: een duurzame, circulaire afvalketen. Deze vacature van operationeel relatiebeheerder voor ons kantoor in Rotterdam houdt het midden tussen een vacature van klantenservice medewerker, accountmanager en relatiebeheerder. Je bent verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van accounts die je binnen de gestelde kaders op jouw manier voorziet van informatie, uitmuntende service, klachtafhandeling en een steeds betere dienstverlening op het gebied van duurzaam afvalmanagement.

Wat je als operationeel relatiebeheerder in het Service en Support team bij Milgro doet

Je helpt opdrachtgevers kosten te besparen door meer inzicht in hun afvalmanagement. Hierdoor lopen ze als organisatie voorop op het gebied van duurzaamheid. Dit doe je door alle vragen te beantwoorden die zij hebben bij het gebruik van ons platform waarmee we hen aan afvalverwerkers koppelen. Ook op alle andere vragen met betrekking tot onze dienstverlening weet je (of vind je) een antwoord.

Doordat je goed luistert tijdens de veelvuldige contactmomenten met je eigen klanten merk je manieren op om de dienstverlening, service en daarmee ook de klanttevredenheid te verbeteren. Je komt dan ook ongevraagd met voorstellen die helpen de operationele uitvoering te verbeteren. Je doet alles om het te voorkomen, maar mochten er toch ontevredenheden of klachten zijn, los jij ze op.

Word jij aangenomen op de vacature van operationeel relatiebeheerder bij Milgro, dan ben je elke dag veel aan het oplossen en regelen. Je krijgt daarbij veel vrijheid. We vertrouwen op jouw relatie met de klant en moedigen je aan om creatief en flexibel om te gaan met de klantvragen waarbij vaak maatwerk nodig is. Doordat jij samenwerkingen van afval-ontdoeners en afvalverwerkers soepel laat verlopen, vervul je een mooie rol in de transitie naar een duurzame, circulaire economie.

Onze droom-relatiebeheerder/account support…

Als perfect puzzelstukje in de vacature van operationeel relatiebeheerder pas jij, als je een afgeronde hbo-opleiding hebt en minimaal twee jaar in een klant- en servicegerichte functie hebt gewerkt. Makkelijk communiceren op alle niveaus in uitstekend Nederlands is de derde must-have. Daarnaast ben je bereid om consignatiediensten te draaien. Tot slot, als Frans jouw moedertaal of tweede taal is dan heb je bij ons een streepje voor. Ook als je woonachtig bent in België is dit ook bespreekbaar.

Als relatiebeheerder/ account support bij Milgro in Rotterdam kun je dit verwachten:

  • We starten met een tijdelijk contract maar een vast contract is het doel;
  • Een marktconform salaris met thuiswerkvergoeding en een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Een gezellig team met 18 directe collega’s;
  • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,37 per km of volledige OV vergoeding;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en dito bedrijfsuitjes;
  • Hybride werken (thuis en op kantoor);

Wij:

Zijn al met meer dan 100 bezige bijen en blijven hard groeien. Onze diversiteit is wat ons bindt. Ons personeel is uiteenlopend qua leeftijd, achtergrond en persoonlijkheid. Wij vinden inclusiviteit en een ontspannen en informele werksfeer heel belangrijk.

Wij worden met zijn allen heel blij van het bijdragen aan een duurzame missie: reconnecting nature. Het managen van natuurlijk kapitaal moet business as usual worden. Dat drijft ons, maakt ons trots en maakt deze vacature van relatiebeheerder extra leuk.

Denk jij nu: Milgro, here I come?

Ben jij degene die onze vacature van relatiebeheerder/klantenservicemedewerker kan vervullen? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer