Milgro zoekt per direct enthousiaste collega’s voor de functie van:

Medewerker Datacenter
(32-40 uur)

Verbindend • Secuur • Kwaliteitsgericht • Analytisch

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

Als Medewerker Datacenter zorg je voor juiste administratieve inrichting. Dit zorgt voor betrouwbare en actuele data waardoor Milgro ecologische en economische verbeteringen kan realiseren bij haar klanten. Je vervult dus een belangrijke taak binnen Milgro. Middels beschikbare rapportages signaleer je administratieve onvolkomenheden en verwerk je deze juist in ons systeem.

Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben en houden van het digitale klantportaal van de klanten die onder jouw verantwoording vallen, zodat de opdrachtgever in staat wordt gesteld het afval op een correcte manier in te zamelen.
Daarnaast verzorg je de facturatie: Je maakt alle verkoopfacturen op zodat deze tijdig en voorzien van de juiste gegevens naar de klanten kunnen worden verstuurd.

De ideale kandidaat

  • Is een gedreven persoonlijkheid met een sterke mate van kwaliteitsgerichtheid. Neemt verantwoordelijkheid, werkt accuraat en krijgt energie van problemen oplossen;

  • Beschikt over goede contactuele eigenschappen, een sterk analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en heeft focus voor de specialistische functie;

  • Weet een goede balans te vinden tussen procesgericht werken en denken in verbeterstappen;

  • Beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding en MBO+ werk- en denkniveau;

  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring en ruime ervaring met computersystemen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in een team met 14 directe collega’s en ruim 100 indirecte collega’s.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatiebrief. Jouw sollicitatie kan je richten aan Charissa Twigt, onze HR Adviseur, en sturen naar HR@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; op voorstellen gaan wij dan ook niet in.

Charissa

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro