Milgro zoekt per direct enthousiaste collega’s voor de functie van:

Medewerker Datacenter

(32-40 uur)

Verbindend • Secuur • Kwaliteitsgericht • Analytisch

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

Als Medewerker Datacenter zorg je voor een juiste administratieve inrichting. Je gebruikt rapportages om administratieve onvolkomenheden te signaleren en te corrigeren in het systeem. Dit resulteert in betrouwbare en actuele data waarmee Milgro ecologische en economische verbeteringen kan realiseren bij haar klanten. Je vervult dus een belangrijke taak binnen Milgro.

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en bijhouden van het digitale klantportaal van de aan jou toegewezen klanten, zodat zowel de klant als de uitvoerder in staat wordt gesteld om de vrijgekomen (afval)stromen op een correcte manier in te zamelen. Alle gegevens over het inzamelen van de stromen vormen samen de factuur. De facturatie verzorg je ook: je controleert de binnengekomen gegevens en maakt alle verkoopfacturen op zodat deze tijdig en correct naar je klanten worden verstuurd.

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en een goede relatie aangaat met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.

De ideale kandidaat

  • Is een gedreven persoonlijkheid met een sterke mate van kwaliteitsgerichtheid. Neemt verantwoordelijkheid, werkt accuraat en krijgt energie van problemen oplossen;
  • Beschikt over goede contactuele eigenschappen, een sterk analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en heeft focus voor de specialistische functie;
  • Weet een goede balans te vinden tussen procesgericht werken en denken in verbeterstappen;
  • Beschikt over minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding en MBO+ werk- en denkniveau;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring en ruime ervaring met computersystemen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je komt te werken in een team met 15 directe collega’s en ruim 100 indirecte collega’s. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatiebrief. Jouw sollicitatie kan je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer