Milgro zoekt per direct een startende en enthousiaste collega voor de functie van:

Klantenservice Medewerker
(relatiebeheer) (omgeving Gent)

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Om onze groei verder te versterker binnen de Belgische markt zoeken wij nieuwe collega’s voor onze nieuwe locatie in de omgeving van Gent. Wil jij graag bijdragen aan het succes van onze werkwijze en Milgro België laten groeien? Misschien is de rol van Klantenservice Medewerker dan iets voor jou!

Triggeren de termen oplossingsgericht, verantwoordelijk­heid en duurzaamheid jou? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega.

Dankzij jouw luistervaardigheid, servicegerichte instelling en proactief handelen maken onze opdrachtgevers met plezier en gemak onderdeel uit van onze missie: een duurzame, circulaire afvalketen. Deze vacature van klantenservice medewerker voor ons kantoor in omgeving Gent houdt het midden tussen een vacature van klantenservice medewerker, accountmanager en relatiebeheerder. Je bent verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van accounts die je binnen de gestelde kaders op jouw manier voorziet van informatie, uitmuntende service, klachtafhandeling en een steeds betere dienstverlening op het gebied van duurzaam afvalmanagement.

Wat je als klantenservice medewerker in het Service en Support team bij Milgro doet

Je helpt opdrachtgevers kosten te besparen door meer inzicht in hun afvalmanagement. Hierdoor lopen ze als organisatie voorop op het gebied van duurzaamheid. Dit doe je door alle vragen te beantwoorden die zij hebben bij het gebruik van ons platform waarmee we hen aan afvalverwerkers koppelen. Ook op alle andere vragen met betrekking tot onze dienstverlening weet je (of vind je) een antwoord.

Doordat je goed luistert tijdens de veelvuldige contactmomenten met je eigen klanten merk je manieren op om de dienstverlening, service en daarmee ook de klanttevredenheid te verbeteren. Je komt dan ook ongevraagd met voorstellen die helpen de operationele uitvoering te verbeteren. Je doet alles om het te voorkomen, maar mochten er toch ontevredenheden of klachten zijn, los jij ze op.

Word jij aangenomen op de vacature van klantenservice medewerker bij Milgro, dan ben je elke dag veel aan het oplossen en regelen. Je krijgt daarbij veel vrijheid. We vertrouwen op jouw relatie met de klant en moedigen je aan om creatief en flexibel om te gaan met de klantvragen waarbij vaak maatwerk nodig is. Doordat jij samenwerkingen van onze klanten en afvalverwerkers soepel laat verlopen, vervul je een mooie rol in de transitie naar een duurzame, circulaire economie.

Onze droom-klantenservicemedewerker…

Als perfect puzzelstukje in de vacature van klantenservice medewerker pas jij, als je een afgeronde bachelor opleiding op zak hebt en minimaal 2 jaar in een klant- en servicegerichte functie hebt gewerkt. Makkelijk communiceren op alle niveaus in goed Nederlands is de derde must-have. Tot slot is het belangrijk dat je de Franse taal in zowel schrift als woord goed beheerst.

Wij:

Zijn al met meer dan 115 bezige bijen en blijven hard groeien. Onze diversiteit is wat ons bindt. Ons personeel is uiteenlopend qua leeftijd, achtergrond en persoonlijkheid. Wij vinden inclusiviteit en een ontspannen en informele werksfeer heel belangrijk.

Wij worden met zijn allen heel blij van het bijdragen aan een duurzame missie: reconnecting nature. Het managen van natuurlijk kapitaal moet business as usual worden. Dat drijft ons, maakt ons trots en maakt deze vacature van klantenservice medewerker extra leuk.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, hybride werken (dus zowel thuis als op kantoor werken) én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Denk jij nu: Milgro, here I come?

Ben jij degene die onze vacature van klantenservicemedewerker kan vervullen? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer