Milgro zoekt per direct een startende en enthousiaste collega voor de functie van:

HR Officer
(24- 32 uur)

Daadkrachtig • Accuraat • Proactief • Teamspeler

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

Als gepassioneerde HR Officer ben jij bij veel facetten in het proces betrokken. Jouw dagen zijn gevuld met administratieve werkzaamheden op het gebied van onder andere recruitment, verzuim, talent development en salarisadministratie.

De werkzaamheden variëren van het succesvol onboarden van nieuwe collega’s tot het up-to-date houden van onze personeelsdossiers en het onderhouden van operationele contacten met leidinggevenden, collega’s, sollicitanten en externe instanties.

Wij zijn een ambitieus HR-team. Voor 2021 hebben we verschillende grote projecten op de agenda staan om ons personeelsbeleid verder door te ontwikkelen. Wij dagen je dan ook uit om mee te denken en actief met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van onze HR werkprocessen, procedures en systemen.

Kortom, een veelzijdige en leerzame functie binnen een afdeling die volop in beweging is.

 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en heeft bij voorkeur een HR en/of P&O opleiding afgerond;
  • Heeft 0 tot 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR administratie;
  • Is goed in het stellen van prioriteiten, kan procesmatig denken en handelen en krijgt energie van een diversiteit aan werkzaamheden;
  • Is creatief, nauwkeurig, resultaatgericht en weet van aanpakken 

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in een team met 14 directe collega’s en ruim 100 indirecte collega’s.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatiebrief. Jouw sollicitatie kan je richten aan Charissa Twigt, onze HR Adviseur, en sturen naar HR@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; op voorstellen gaan wij dan ook niet in.

Charissa

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro