Junior HR Officer

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO

Daadkrachtig • Accuraat • Proactief • Teamspeler

Krijg je energie van een gevarieerde werkzaamheden? En ben je iemand die weet van aanpakken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als Junior HR Officer.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Als gepassioneerde Junior HR Officer ben jij bij veel facetten in het proces betrokken. Jouw dagen zijn gevuld met administratieve werkzaamheden op het gebied van onder andere recruitment, personeelsmutaties en het verwerken daarvan in de salarisadministratie. 

De werkzaamheden variëren van het succesvol onboarden van nieuwe collega’s tot het up-to-date houden van onze personeelsdossiers en het onderhouden van operationele contacten met leidinggevenden, collega’s, sollicitanten en externe instanties.  

Wij hebben een ambitieus HR-team. Voor 2023 hebben we verschillende grote projecten op de agenda staan om ons personeelsbeleid verder door te ontwikkelen. Wij dagen je dan ook uit om mee te denken en actief met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van onze werkprocessen, procedures en systemen. 

Kortom, een veelzijdige en leerzame functie binnen een afdeling die volop in beweging is. 

De ideale kandidaat:

  • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en heeft bij voorkeur een HR en/of P&O opleiding afgerond
  • Heeft 0 tot 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR administratie
  • Is goed in het stellen van prioriteiten, kan procesmatig denken en handelen en krijgt energie van een diversiteit aan werkzaamheden
  • Is creatief, nauwkeurig, resultaatgericht en weet van aanpakken

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
  • Professionele en leuke collega’s
  • Een prettige informele werksfeer
  • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter Gina Bravenboer via werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blogs over

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer