Milgro zoekt per direct een startende en enthousiaste collega voor de functie van:

Directiesecretaris

(32- 40 uur)

Verbindend • Zelfstandig • Proactief • Communicatief • Flexibel

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Functieomschrijving

Als ‘spin in het web’ voor het directieteam werk je in een veelzijdige en uitdagende rol. Je hebt een voorbereidende rol bij in- en externe overleggen en bijeenkomsten en bewaakt de vastlegging, de voortgang en het nakomen van de gemaakte acties en afspraken. Je onderhoudt daartoe nauw contact met de managers van diverse afdelingen, andere collega’s en externe business partners. Je adviseert en ondersteunt de directie zowel procesmatig als inhoudelijk bij uiteenlopende werkzaamheden, waaronder interne en externe communicatie, strategische business planning, presentaties en projecten. Je beoordeelt en redigeert contracten met uiteenlopende partijen, bent eerste aanspreekpunt voor en adviseert in (eerstelijns) bedrijfsjuridische aangelegenheden.

 

De ideale kandidaat

  • Heeft een universitaire rechtenstudie voltooid en minimaal 5-8 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld als bedrijfsjurist of directiesecretaris; leidinggevende ervaring is een pré;
  • Voelt zich als een vis in het water in zowel een corporate werkomgeving als binnen een middelgrote organisatie en is breed inzetbaar;
  • Beschikt over een hoog conceptueel vermogen; kan snel schakelen tussen strategie, beleid en uitvoering en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
  • Is doortastend, gestructureerd, nauwkeurig en proactief;
  • Empatische persoonlijkheid, die flexibiliteit en dienstbaarheid prominent in zijn/haar DNA heeft;
  • Is ‘business smart’, goed in staat om vooruit te denken en is gewend probleemoplossend te handelen;
  • Krijgt energie van een dynamische en ondernemende cultuur binnen een groeiende organisatie;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen.

Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken binnen een organisatie met ruim 100 collega’s.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via HR@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, onze HR Adviseur. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Charissa

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro