Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

CRM Automation Specialist

(32-40 uur)

Analyse • Technisch gedreven • Resultaatgericht • Proactief

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Wat ga je doen?

Als CRM Automation Specialist ben je binnen Milgro dé kenner als het gaat om het werken met HubSpot; ons geïntegreerde sales, services en marketing automation/ CRM systeem (CRM+). Je begeleidt de implementatie van het CRM+ systeem binnen Milgro en automatiseert manuele processen door het bouwen van workflows in HubSpot.

Je bent op de hoogte van de nieuwste trends over automatiseren, inbound en technische functionaliteiten en weet al onze teams ermee te inspireren. Ook enthousiasmeer je huidige en nieuwe gebruikers over specifieke implementaties en zorgt voor trainingen in het gebruik van dit systeem. Gebruikers die nog onvoldoende kennis hebben en/of tegen technische problemen aanlopen, zijn bij jou aan het juiste adres voor ondersteuning.

Met jouw kennis, analyses en het aandragen van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten, ondersteun en verbeter je onze marketing, verkoop en service. Je bent de consultant die ondersteunt bij optimalistatietrajecten die bijdragen aan een verbeterde leadgeneratie en toegenomen tevredenheid over de services voor nieuwe en bestaande klanten.

Als CRM automation specialist maak je deel uit van het Marketing & Communicatie team dat momenteel bestaat uit drie collega’s. Je rapporteert aan de Senior Marketeer, maar werkt ook intensief samen met de Creative Marketing Specialist - die een focus heeft op Milgro’s online presence - en de Copywriter, voor bijvoorbeeld e-mailoptimalisaties en trainingen. Je werkt daarnaast nauw samen met collega’s uit de business, IT en onze externe HubSpot leverancier.

De ideale kandidaat:

  • Heeft ervaring als CRM (of marketing) Automation Specialist in het bouwen van automatische workflows is belangrijk om deze functie snel eigen te maken;
  • Heeft eerder een CRM (of ander soort systeem) implementatie project meegemaakt en weet met die ervaring snel de juiste stakeholders mee te nemen in de voordelen van optimaal gebruik ervan;
  • Is op zoek naar de perfecte volgende carrièrestap waar commerciële en technische ervaring goed tot zijn recht komen;
  • HubSpot kennis en ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk;
  • Is analytisch sterk en kan deze informatie goed omzetten naar acties en trainingen;
  • Beschikt over HBO of academisch werk- en denkniveau en in het bezit van 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Is leergiering en is altijd op de hoogte van de laatste functionaliteiten en mogelijkheden van systemen en weet die toe te passen op onze organisatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Wij bieden professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling en natuurlijk aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden .

Je komt te werken in een hecht team met ruim 115 indirecte collega’s. Onze drie inspirerende kantoren bevinden zich allen aan de rand van Rotterdam.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer