Wil jij meebouwen aan de Milgro applicaties van de toekomst? Word je enthousiast van het effectief inzetten van de nieuwste ontwikkeltools? Dan zoeken wij jou voor de vacature van:

.NET Ontwikkelaar

Resultaatgericht • Analytisch • Teamspeler

Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een ambitieus en snelgroeiend technologiebedrijf met een koppositie in duurzaam afval- en grondstoffenmanagement. Milgro heeft topondernemingen in met name Food, Logistics & Supply Chain, Mobility en Industry als opdrachtgever en is in toenemende mate ook internationaal actief.

Wat ga je doen?

 • Je bouwt mee aan de door Milgro ontwikkelde applicaties. De applicaties zijn volop in ontwikkeling en ondersteunen de verdere groei, digitalisering en internationalisering van Milgro.
 • Je bent onderdeel van het ICT Scrumteam dat actief doorbouwt richting de nieuwste ontwikkeltools in de Microsoft stack.
 • Je draagt zorg voor een optimale beschikbaarheid en performance van de systemen, web applicaties, mobiele apps, EDI communicatie en datalandschappen die binnen Milgro ontwikkeld en beheerd worden.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt bovenstaande en je zorgt voor beveiligingsmaatregelen om dit alles adequaat te beschermen.
 • Je bent in staat om nieuwe functionele behoeften te analyseren, goede oplossingen aan te dragen, te communiceren en te implementeren.
 • Je beantwoordt gebruikersvragen en lost deze op, je bent alert op problemen en knelpunten en je zorgt waar nodig voor oplossingen.

De ideale kandidaat:

 • Is in het bezit van een afgeronde en relevante WO/HBO-opleiding in Informatie Technologie.
 • Heeft in de afgelopen jaren minimaal 2 jaar relevante en aansprekende werkervaring opgedaan op het gebied van back-end applicatieontwikkeling.
  Ervaring met moderne front-end frameworks is een pré.
 • Heeft kennis en ervaring met het ontwikkelen van software op het Microsoft .Net platform (C#, ASP.Net, ASP.Net Core, Azure, Javascript frameworks, REST API’s, SQL Server).
 • En heeft kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkelingstechnieken, -tools en -principes (Microsoft Visual Studio, Azure DevOps, Scrum, CI/CD, SOLID, automatisch testen)
 • Kandidaten met kennis van en ervaring met moderne ontwerp- en ontwikkelings-methoden om schaalbare oplossingen neer te zetten (bijv. DDD, Microservices, Cloud-computing, Containerization, API’s, Webservices) hebben de voorkeur.
 • Heeft in Agile teams gewerkt en heeft affiniteit met het werken in een DevOps team.
 • Heeft passie voor het vak van ontwikkelaar en is gedreven om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en wil deze graag toepassen in de praktijk en uitdragen naar zijn/haar collega’s.
 • Is sociaal vaardig en is uitstekend in staat om in een compact team samen te werken en resultaat op te leveren.
 • Beschikt over een ‘can-do’ mentaliteit en werkt graag in een dynamische omgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende vervolgstap in jouw carrière bij een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is een gezond en snelgroeiend bedrijf en heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je komt te werken in team van circa 10 ICT specialisten, waarvan er 4 in .NET ontwikkeling gespecialiseerd zijn. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via hr@milgro.nl t.a.v. Charissa Twigt, HR Adviseur.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Charissa-vierkant

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro