Wil jij meebouwen aan de Milgro applicaties van de toekomst? Word je enthousiast van het effectief inzetten van de nieuwste ontwikkeltools? Dan zoeken wij jou voor de vacature van:

.NET Ontwikkelaar

Resultaatgericht • Analytisch • Teamspeler

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Wat ga je doen?

 • Je bouwt mee aan de door Milgro ontwikkelde applicaties. De applicaties zijn volop in ontwikkeling en ondersteunen de verdere groei, digitalisering en internationalisering van Milgro.
 • Je bent onderdeel van het ICT Scrumteam dat actief doorbouwt richting de nieuwste ontwikkeltools in de Microsoft stack.
 • Je draagt zorg voor een optimale beschikbaarheid en performance van de systemen, web applicaties, mobiele apps, EDI communicatie en datalandschappen die binnen Milgro ontwikkeld en beheerd worden.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt bovenstaande en je zorgt voor beveiligingsmaatregelen om dit alles adequaat te beschermen.
 • Je bent in staat om nieuwe functionele behoeften te analyseren, goede oplossingen aan te dragen, te communiceren en te implementeren.
 • Je beantwoordt gebruikersvragen en lost deze op, je bent alert op problemen en knelpunten en je zorgt waar nodig voor oplossingen.

De ideale kandidaat:

 • Is in het bezit van een afgeronde en relevante WO/HBO-opleiding in Informatie Technologie.
 • Heeft in de afgelopen jaren minimaal 2 jaar relevante en aansprekende werkervaring opgedaan op het gebied van back-end applicatieontwikkeling.
  Ervaring met moderne front-end frameworks is een pré.
 • Heeft kennis en ervaring met het ontwikkelen van software op het Microsoft .Net platform (C#, ASP.Net, ASP.Net Core, Azure, Javascript frameworks, REST API’s, SQL Server).
 • En heeft kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkelingstechnieken, -tools en -principes (Microsoft Visual Studio, Azure DevOps, Scrum, CI/CD, SOLID, automatisch testen)
 • Kandidaten met kennis van en ervaring met moderne ontwerp- en ontwikkelings-methoden om schaalbare oplossingen neer te zetten (bijv. DDD, Microservices, Cloud-computing, Containerization, API’s, Webservices) hebben de voorkeur.
 • Heeft in Agile teams gewerkt en heeft affiniteit met het werken in een DevOps team.
 • Heeft passie voor het vak van ontwikkelaar en is gedreven om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en wil deze graag toepassen in de praktijk en uitdragen naar zijn/haar collega’s.
 • Is sociaal vaardig en is uitstekend in staat om in een compact team samen te werken en resultaat op te leveren.
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Beschikt over een ‘can-do’ mentaliteit en werkt graag in een dynamische omgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in team van circa 10 ICT specialisten, waarvan er 4 in .NET ontwikkeling gespecialiseerd zijn.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer