Auteur

Milgro

Datum

1 februari 2017

Leestijd

1 minuut

Ruud Hageman co-CEO Milgro

Milgro Groep heeft drs. Ruud Hageman benoemd tot co-CEO. In die functie vormt hij samen met oprichter ing. Laurens Groen de statutaire directie van Milgro. Hageman heeft de afgelopen 4 jaar de functie van COO vervuld.

"Dit co-CEO model formaliseert het collegiaal bestuur dat al lange tijd kenmerkend is voor onze samenwerking", stelt Groen. "We zijn een complementair en hecht team, daarom past dit model uitstekend bij ons. Ruud heeft een brede portefeuille en stuurt de organisatie aan, terwijl mijn focus ligt bij innovatie. Andere onderwerpen, zoals strategie, partnerships en key-accounts, doen we meer gezamenlijk. Ik ben blij dat we nu ook in formele zin samen eindverantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van Milgro."

Ook Hageman is blij met de nieuwe stap. "Een model met twee CEO’s is zeker niet mainstream, maar voor ons een natuurlijke keuze. Gezien onze manier van samenwerken en het feit dat kortgeleden een managementteam is benoemd dat de dagelijkse leiding van Milgro steeds verder overneemt, is het een logische stap. Milgro is een fantastisch bedrijf met veel groeipotentieel, zowel in Nederland als internationaal. Ik kijk ernaar uit om samen met onze 65 gedreven collega’s de ontwikkeling van Milgro in een nog hogere versnelling te brengen", aldus Hageman.